Perinteinen jäsenkorjaus on erittäin pehmeää hoitoa, jossa aina käsitellään koko keho. Erittäin tärkeätä on pehmitellä lihakset, lihaskalvot, sidekudokset ja jänteet ennenkuin siirrytään nivelten mobilisaatioon. Se on nivelten hellävaraista avaamista kehon omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Hoito ei tuota kipua missään vaiheessa , vaan asiakkaan kiputuntemuksia kuunnellaan ja kunnioitetaan. Perinteiseen jäsenkorjaukseen ei kuulu "niksautuksia", eikä minkäänlaista manipulaatiota.

Millaisiin vaivoihin perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan apua:

Apua saadaan hyvin akuutteihin, kuin kroonisiinkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin, kun kontraindikaatiot ( vasta-aiheet ) suljetaan pois.

  • Alaraajojen kineettisen ketjun tasapainoittamisessa; jalkojen mittaeron poistossa sekä jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentojen ja kiputilojen korjaamisessa.
  • alaselän kiputilojen hoidossa; iskiaksen ym. ristiselän ja lannerangan särkytilojen ja virheasentojen hoidossa.
  • Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa etenkin lapsilla ja nuorilla.
  • Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten vatsaongelmien, sydämen rytmihäiriöiden, hengenahdistuksen ja korkean verenpaineen hoidossa, silloin kun ne johtuvat kineettisen ketjun epätasapainosta selän alueella, nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä.
  • hartioiden ja niskan alueen vaivojen, kuten jännitysniskan, lapojen lukkiutumisen, päänsäryn, huimauksen ja migreenin hoidossa.
  • Yläselän kiputilojen, kuten käsisärkyjen, kipuolkapään / jäätyneen olkapään ja tenniskyynärpään hoidossa sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmissa.
  • pään alueen vaivojen, kuten jännityspäänsäryn, kasvosärkyjen, purentahäiriöiden ja näköhäiriöiden hoidossa.

Kommentit

03.06.2022 11:09

Saara

Oisko milloin mahdollisesti vapaita aikoja